Kennel Hulvaton

Ensimmäinen koirani ostin kotikoiraksi vuonna 2007, labradorinnoutaja Blondin (Madelief´s Blondi) Kuinkas ollakaan eksyin Huittisissa järjestetylle pk-jälkikurssille, jossa tapasin Päivikin. Hänen innoittamaan aloin harrastamaan nomea sekä kohta myös mejää ja tokoa. Agilityn pariinkin eksyin ja lopulta löysin itseni haku-metsästäkin. Onneksi rotuni on labradori, sillä pystyy harrastamaan monipuolisesti mitä tahtoo. Nälkä kasvaa syödessä ja agi-toko-pk-koiriksi minulle on valikoitunut loistavat bordercolliepersoonat.

Kennelissä olleet/olevat koirat (meille muuttovuoden perusteella järjestyksessä):

2007 labradorinarttu Madelief´s Blondi "Blondi"
2008 labradorinarttu Valpisa´s Maya "Jessi"
2009 brassinarttu Unikuonon Cafe Latte "Ami"
2010 labradorinarttu Hulvaton Zazu "Zazu"
2011 bc-narttu Pikkupaimenen Heaven Can Wait "Dedi"
2012 labradorinarttu Sidewild Thin Pink "Myy"
2012 brassinarttu Jadewarrior´s Taquara Da Rocha "Takku"
2012 labradorinarttu Raipelin Mia "Kossu"
2013 bc-uros Something Like Correre Veloce "Iko"

Erilaisten koirien myötä tutustuin myös koirien kouluttamiseen lähemmin ja lähdin mm. eläinkoulutus- ja kanakursseille. Ensimmäinen pentue syntyi 2010. Lisätiedot pentueiden omilta sivuilta.

Koska Blondin ja Blondies kennelnimet eivät menneet läpi, sain lopulta Hulvaton nimen. Tämä ehkä kuvaa meidän jengiä loistavasti, ollaan hieman Hulvattomia.

Kaikki jalostukseen käytettävät koirat ovat terveitä, ne on tutkittu kunkin rodun pevisan mukaan sekä mielellään hieman enemmänkin. Koirat ovat hyväluonteisia, pystyvät rauhoittumaan kotona ja treeneissä ovat mukana täysillä. Pyrin kasvattamaan rodunomaisia harrastuskoiria, joilla tokon, agilityn, nomen ym lisäksi voi pyörähtää myös näyttelyissä (kuitenkaan harvemmin näyttelyissä pärjäävät).

stinta_403x270.jpg